Namık Kemal Üniversitesi NKÜ Radyo > Canlı Radyo Dinle Takılmadan Kesintisiz FM
  Canlı Radyo Dinle Takılmadan Kesintisiz FM

Radyo Menüsü
Diğer
Hoş Geldiniz.
Akustik Ankara ve Oyun Havaları Arabesk Arabesk Hit Dini Hit Dini Radyo Genel Haber – Spor Haber Spor Hit Halk Müziği – TSM ilahi Radyo Jazz Radyo Karadeniz Karışık Klasik Müzik Nostaljik Radyo Oyun Havaları Hit Özgün Pop Pop Hit Popüler Rap – Hip Hop Rock Slow Slow Hit TSM – Türkü Türkü Yabancı Hit Yabancı Müzik Radyoları Yöresel

Namık Kemal Üniversitesi NKÜ Radyo

Radyo Türleri: Yöresel

  

Reklam

Namık Kemal Üniversitesi NKÜ Radyo sitemiz üzerinden canlı ve kesintisiz yayında…

İster evde, ister iş yerinizde isterseniz de aracınızda olun her zaman en kaliteli müzik zevkini yaşayın. Birbirinden farklı müzikleri sizlerle buluşturuyor olmamız sayesinde, hayatın her anını istediğiniz gibi yaşayabilirsiniz! Müzik ruhun gıdası olduğu gibi sizi de mutlu edecek parçaların var olması sayesinde daha enerjik bir gün geçirin. Müziklerimizle her açıdan sizleri mutlu ederek yaşamına değer katmanıza olanak sağlıyoruz.
Hayatınızı daha keyifli yaşayın! Dünyanızı daha keyifli hale getirin ve bunların hepsini de sadece müzik dinleyerek yapın! Siz değerli dinleyicilerimize, en iyi müzik keyfini yaşatmak için çaba sarf ediyoruz. Şarkılarımızı dinlerken kendinizi hiç beklemediğiniz parçalarda bulabileceğiniz gibi bir yandan da ritim tutarak hayatınıza bir renk getireceksiniz. Sizlere müzik keyfini her anlamda yaşatmak için varız.

Yorumlar

Yorum bulunamadı

Yorum Yaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

*

*

*